نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبزی تأثیر سطوح مختلف آویشن شیرازی (Zataria multiflora) روی شاخص‌های رشد، ترکیبات شیمیایی لاشه و مقاومت در برابر استرس‌های محیطی (دما و اسیدیته) در ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]
  • آب شیرین بررسی تأثیر تراکم در رشد و زنده مانی ماهی سفید (Kamensky, 1901)Rutilus frisii پیش پرواری در استخرهای بتونی با آب شیرین [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 81-90]
  • آرد بلوط اثرات اکسترود کردن آرد بلوط ایرانی (Quercus brantii) در شرایط دمایی و رطوبتی مختلف بر شاخص‌های بیوشیمیایی، ترکیبات فنولی و قابلیت هضم در کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 43-52]
  • آسیب شناسی بافتی آسیب شناسی بافت کبد در فیل ماهی Huso huso پرورشی تغذیه شده با نانوذرات سلنیوم و آهن [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 11-25]
  • آنالیز بیوشیمیایی اثرات اکسترود کردن آرد بلوط ایرانی (Quercus brantii) در شرایط دمایی و رطوبتی مختلف بر شاخص‌های بیوشیمیایی، ترکیبات فنولی و قابلیت هضم در کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 43-52]
  • آنزیم‌های کبدی تأثیر محرومیت غذایی بر برخی از پاسخ‌های فیزیولوژیک بچه ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus, Yakovlev, 1870) هنگام سازگاری با آب دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 54-39]
  • آهن آسیب شناسی بافت کبد در فیل ماهی Huso huso پرورشی تغذیه شده با نانوذرات سلنیوم و آهن [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 11-25]
  • آویشن تأثیر سطوح مختلف آویشن شیرازی (Zataria multiflora) روی شاخص‌های رشد، ترکیبات شیمیایی لاشه و مقاومت در برابر استرس‌های محیطی (دما و اسیدیته) در ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]

ا

  • اتوماتیک طراحی و مدل سازی سازه مدیریت هوشمند توزیع و زمان بندی جیره غذایی ماهی پرورشی با استفاده از میکروکنترلر آردینو یونو [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]
  • اکستروژن اثرات اکسترود کردن آرد بلوط ایرانی (Quercus brantii) در شرایط دمایی و رطوبتی مختلف بر شاخص‌های بیوشیمیایی، ترکیبات فنولی و قابلیت هضم در کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 43-52]
  • الگوی پروتئینی اثر استفاده از پودر جلبک قرمز بر شاخص‌های رشد، برخی از شاخص های سرم و موکوس و الگوی پروتئینی موکوس در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 49-64]
  • ایمنی غیراختصاصی اثر استفاده از پودر جلبک قرمز بر شاخص‌های رشد، برخی از شاخص های سرم و موکوس و الگوی پروتئینی موکوس در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 49-64]
  • ایمنی موکوسی تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص‌های ایمنی موکوس پوست ماهی زبرا (Danio rerio) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 67-76]

ب

  • بیان ژن تأثیر پودر و عصاره الکلی برگ مورینگا Moringa oleifera در جیره غذایی بر عملکرد بیان ژن‌های ایمنی میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 27-41]
  • بچه ماهی تأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر فلور باکتریایی روده بچه ماهی قزلذآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 1-8]
  • برد آردوینو طراحی و مدل سازی سازه مدیریت هوشمند توزیع و زمان بندی جیره غذایی ماهی پرورشی با استفاده از میکروکنترلر آردینو یونو [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]
  • بیهوشی اثر عصاره اتانولی گیاه به لیمو (Aloysia triphylla) بر بیهوشی و بهبود فاکتورهای فیزیولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از انتقال [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]
  • بیوفلوک بررسی عملکرد سه نوع سازگان مدار بسته پرورش ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) مبتنی بر به کارگیری زیست پالاهای مختلف و مصرف مواد مغذی [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 63-75]

پ

  • پارامترهای بیوشیمیایی اثر عصاره جلبک قهوه ای Stoechospermum marginatum بر عملکرد رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 15-29]
  • پارامترهای فیزیکوشیمیایی تأثیر افزودن مکمل پروبیوتیک بیوآکوا به استخرهای خاکی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه، فراسنجه‌های خون شناختی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 55-66]
  • پارامترهای هماتولوژی تأثیر افزودن مکمل پروبیوتیک بیوآکوا به استخرهای خاکی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه، فراسنجه‌های خون شناختی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 55-66]
  • پالایش گر باکتریایی بررسی عملکرد سه نوع سازگان مدار بسته پرورش ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) مبتنی بر به کارگیری زیست پالاهای مختلف و مصرف مواد مغذی [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 63-75]
  • پروتئین تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص‌های ایمنی موکوس پوست ماهی زبرا (Danio rerio) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 67-76]
  • پودر فلفل دلمه قرمز تأثیر رنگدانه‌های طبیعی هویج و فلفل دلمه قرمز جیره بر عملکرد رشد، آنزیم‌های گوارشی و آنزیم های ضد اکسایشی ماهی کپور گلگون (Cyprinus rubrofuscus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 1-13]
  • پودر هویج تأثیر رنگدانه‌های طبیعی هویج و فلفل دلمه قرمز جیره بر عملکرد رشد، آنزیم‌های گوارشی و آنزیم های ضد اکسایشی ماهی کپور گلگون (Cyprinus rubrofuscus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 1-13]

ت

  • تراکم بررسی تأثیر تراکم در رشد و زنده مانی ماهی سفید (Kamensky, 1901)Rutilus frisii پیش پرواری در استخرهای بتونی با آب شیرین [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 81-90]
  • تریپسین تأثیر رنگدانه‌های طبیعی هویج و فلفل دلمه قرمز جیره بر عملکرد رشد، آنزیم‌های گوارشی و آنزیم های ضد اکسایشی ماهی کپور گلگون (Cyprinus rubrofuscus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 1-13]
  • ترکیب غذایی جلبک ارزیابی قابلیت پرورش جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) در آب چاه ژرف سیستان [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]
  • ترکیب لاشه تأثیر افزودن مکمل پروبیوتیک بیوآکوا به استخرهای خاکی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه، فراسنجه‌های خون شناختی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 55-66]
  • ترکیب لاشه اثر عصاره جلبک قهوه ای Stoechospermum marginatum بر عملکرد رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 15-29]
  • تیلاپیا بررسی عملکرد سه نوع سازگان مدار بسته پرورش ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) مبتنی بر به کارگیری زیست پالاهای مختلف و مصرف مواد مغذی [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 63-75]
  • تیلاپیای نیل مقایسه عصاره گیاه خولنجان (Alpinia officinarum) و داروی لتروزول در نرسازی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 47-63]
  • تنش تأثیر سطوح مختلف آویشن شیرازی (Zataria multiflora) روی شاخص‌های رشد، ترکیبات شیمیایی لاشه و مقاومت در برابر استرس‌های محیطی (دما و اسیدیته) در ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]
  • تنظیم یونی تأثیر محرومیت غذایی بر برخی از پاسخ‌های فیزیولوژیک بچه ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus, Yakovlev, 1870) هنگام سازگاری با آب دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 54-39]

ج

  • جایگزینی اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 53-62]
  • جیره غذایی طراحی و مدل سازی سازه مدیریت هوشمند توزیع و زمان بندی جیره غذایی ماهی پرورشی با استفاده از میکروکنترلر آردینو یونو [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]

چ

  • چاه ژرف ارزیابی قابلیت پرورش جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) در آب چاه ژرف سیستان [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]
  • چربی تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص‌های ایمنی موکوس پوست ماهی زبرا (Danio rerio) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 67-76]

خ

  • خشک کن سنتی تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 25-38]
  • خشک‌کن صنعتی تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 25-38]
  • خون‌شناسی اثر عصاره اتانولی گیاه به لیمو (Aloysia triphylla) بر بیهوشی و بهبود فاکتورهای فیزیولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از انتقال [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]

ر

  • رشد اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 53-62]
  • رشد بررسی تأثیر تراکم در رشد و زنده مانی ماهی سفید (Kamensky, 1901)Rutilus frisii پیش پرواری در استخرهای بتونی با آب شیرین [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 81-90]
  • روغن کانولا اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 53-62]

ز

  • زمان ماندگاری تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 25-38]
  • زنده‌مانی بررسی تأثیر تراکم در رشد و زنده مانی ماهی سفید (Kamensky, 1901)Rutilus frisii پیش پرواری در استخرهای بتونی با آب شیرین [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 81-90]

س

  • سازگاری شوری تأثیر محرومیت غذایی بر برخی از پاسخ‌های فیزیولوژیک بچه ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus, Yakovlev, 1870) هنگام سازگاری با آب دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 54-39]
  • سازگان مدار بست بررسی عملکرد سه نوع سازگان مدار بسته پرورش ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) مبتنی بر به کارگیری زیست پالاهای مختلف و مصرف مواد مغذی [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 63-75]
  • سیستان ارزیابی قابلیت پرورش جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) در آب چاه ژرف سیستان [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]
  • سیستم ایمنی تأثیر پودر و عصاره الکلی برگ مورینگا Moringa oleifera در جیره غذایی بر عملکرد بیان ژن‌های ایمنی میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 27-41]
  • سیستم توزیع و زمانبندی هوشمند طراحی و مدل سازی سازه مدیریت هوشمند توزیع و زمان بندی جیره غذایی ماهی پرورشی با استفاده از میکروکنترلر آردینو یونو [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]
  • سلنیوم آسیب شناسی بافت کبد در فیل ماهی Huso huso پرورشی تغذیه شده با نانوذرات سلنیوم و آهن [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 11-25]
  • سوربر سمپلر مطالعه تنوع گونه ای ماکرو بنتوزها به عنوان غذای زنده در اکوسیستم رودخانه فوشه، شمال ایران [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 9-24]

ش

  • شاخص گنادوسوماتیک مقایسه عصاره گیاه خولنجان (Alpinia officinarum) و داروی لتروزول در نرسازی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 47-63]
  • شاخص‌های رشد ارزیابی قابلیت پرورش جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) در آب چاه ژرف سیستان [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]
  • شاخص‌های رشد اثر استفاده از پودر جلبک قرمز بر شاخص‌های رشد، برخی از شاخص های سرم و موکوس و الگوی پروتئینی موکوس در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 49-64]
  • شاخص‌های زیست‌سنجی اثر دوره‌های نوری مختلف بر شاخص‌های رشد ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) ماده [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 31-45]

ض

  • ضریب تبدیل غذایی اثر دوره‌های نوری مختلف بر شاخص‌های رشد ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) ماده [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 31-45]

ع

  • عدسک آبی بررسی عملکرد سه نوع سازگان مدار بسته پرورش ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) مبتنی بر به کارگیری زیست پالاهای مختلف و مصرف مواد مغذی [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 63-75]
  • عصاره به لیمو اثر عصاره اتانولی گیاه به لیمو (Aloysia triphylla) بر بیهوشی و بهبود فاکتورهای فیزیولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از انتقال [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]
  • عصاره جلبک اثر عصاره جلبک قهوه ای Stoechospermum marginatum بر عملکرد رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 15-29]
  • عملکرد رشد تأثیر افزودن مکمل پروبیوتیک بیوآکوا به استخرهای خاکی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه، فراسنجه‌های خون شناختی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 55-66]

غ

  • غلظت رنگدانه ارزیابی قابلیت پرورش جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) در آب چاه ژرف سیستان [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 15-31]

ف

  • فتوپریود اثر دوره‌های نوری مختلف بر شاخص‌های رشد ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) ماده [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 31-45]
  • فیل ماهی (Huso huso) آسیب شناسی بافت کبد در فیل ماهی Huso huso پرورشی تغذیه شده با نانوذرات سلنیوم و آهن [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 11-25]
  • فلور میکروبی روده تأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر فلور باکتریایی روده بچه ماهی قزلذآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 1-8]

ق

  • قابلیت هضم برون‌تنی اثرات اکسترود کردن آرد بلوط ایرانی (Quercus brantii) در شرایط دمایی و رطوبتی مختلف بر شاخص‌های بیوشیمیایی، ترکیبات فنولی و قابلیت هضم در کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 43-52]
  • قزل آلای رنگین کمان اثر عصاره اتانولی گیاه به لیمو (Aloysia triphylla) بر بیهوشی و بهبود فاکتورهای فیزیولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بعد از انتقال [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 1-14]

ک

  • کاروتنوئید تأثیر رنگدانه‌های طبیعی هویج و فلفل دلمه قرمز جیره بر عملکرد رشد، آنزیم‌های گوارشی و آنزیم های ضد اکسایشی ماهی کپور گلگون (Cyprinus rubrofuscus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 1-13]
  • کبد آسیب شناسی بافت کبد در فیل ماهی Huso huso پرورشی تغذیه شده با نانوذرات سلنیوم و آهن [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 11-25]
  • کپورگلگون تأثیر رنگدانه‌های طبیعی هویج و فلفل دلمه قرمز جیره بر عملکرد رشد، آنزیم‌های گوارشی و آنزیم های ضد اکسایشی ماهی کپور گلگون (Cyprinus rubrofuscus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 1-13]
  • کپور معمولی اثرات اکسترود کردن آرد بلوط ایرانی (Quercus brantii) در شرایط دمایی و رطوبتی مختلف بر شاخص‌های بیوشیمیایی، ترکیبات فنولی و قابلیت هضم در کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 43-52]
  • کپور معمولی اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 53-62]
  • کیفیت تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 25-38]
  • کیفیت آب بررسی عملکرد سه نوع سازگان مدار بسته پرورش ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus) مبتنی بر به کارگیری زیست پالاهای مختلف و مصرف مواد مغذی [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 63-75]
  • کلمات کلیدی: جلبک قرمز اثر استفاده از پودر جلبک قرمز بر شاخص‌های رشد، برخی از شاخص های سرم و موکوس و الگوی پروتئینی موکوس در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 49-64]
  • کولین کلراید تأثیر سطوح مختلف کولین کلراید بر فلور باکتریایی روده بچه ماهی قزلذآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 1-8]

گ

  • گیاهان دارویی تأثیر سطوح مختلف آویشن شیرازی (Zataria multiflora) روی شاخص‌های رشد، ترکیبات شیمیایی لاشه و مقاومت در برابر استرس‌های محیطی (دما و اسیدیته) در ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]

ل

  • لتروزول مقایسه عصاره گیاه خولنجان (Alpinia officinarum) و داروی لتروزول در نرسازی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 47-63]

م

  • ماهیان زینتی تأثیر سطوح مختلف آویشن شیرازی (Zataria multiflora) روی شاخص‌های رشد، ترکیبات شیمیایی لاشه و مقاومت در برابر استرس‌های محیطی (دما و اسیدیته) در ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]
  • ماهی پرورشی طراحی و مدل سازی سازه مدیریت هوشمند توزیع و زمان بندی جیره غذایی ماهی پرورشی با استفاده از میکروکنترلر آردینو یونو [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 33-48]
  • ماهی زبرا تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص‌های ایمنی موکوس پوست ماهی زبرا (Danio rerio) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 67-76]
  • ماهی سفید بررسی تأثیر تراکم در رشد و زنده مانی ماهی سفید (Kamensky, 1901)Rutilus frisii پیش پرواری در استخرهای بتونی با آب شیرین [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 81-90]
  • ماهی کپور معمولی اثر استفاده از پودر جلبک قرمز بر شاخص‌های رشد، برخی از شاخص های سرم و موکوس و الگوی پروتئینی موکوس در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1402، صفحه 49-64]
  • ماهی کیلکای معمولی تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 25-38]
  • ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus) تأثیر محرومیت غذایی بر برخی از پاسخ‌های فیزیولوژیک بچه ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus, Yakovlev, 1870) هنگام سازگاری با آب دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 54-39]
  • محرک رشد اثر عصاره جلبک قهوه ای Stoechospermum marginatum بر عملکرد رشد، ترکیبات شیمیایی بدن و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus 1758) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 15-29]
  • محرومیت غذایی تأثیر محرومیت غذایی بر برخی از پاسخ‌های فیزیولوژیک بچه ماهی کلمه خزری (Rutilus caspicus, Yakovlev, 1870) هنگام سازگاری با آب دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 54-39]
  • مشخصات بیوشیمیایی آب تأثیر افزودن مکمل پروبیوتیک بیوآکوا به استخرهای خاکی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه، فراسنجه‌های خون شناختی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 55-66]
  • مکمل پروبیوتیکی بیوآکوا تأثیر افزودن مکمل پروبیوتیک بیوآکوا به استخرهای خاکی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه، فراسنجه‌های خون شناختی و بیوشیمیایی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 9، شماره 2، 1402، صفحه 55-66]
  • میگو تأثیر پودر و عصاره الکلی برگ مورینگا Moringa oleifera در جیره غذایی بر عملکرد بیان ژن‌های ایمنی میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 27-41]
  • مولد خاویاری اثر دوره‌های نوری مختلف بر شاخص‌های رشد ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) ماده [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 31-45]

ن

  • نانوذرات آسیب شناسی بافت کبد در فیل ماهی Huso huso پرورشی تغذیه شده با نانوذرات سلنیوم و آهن [دوره 9، شماره 1، 1402، صفحه 11-25]
  • نرسازی مقایسه عصاره گیاه خولنجان (Alpinia officinarum) و داروی لتروزول در نرسازی ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 9، شماره 4، 1402، صفحه 47-63]